Mer Warhammer-krig til 360 og PC

Namco Bandai bringer en utvidet versjon av Warhammer: Mark of Chaos til 360, samtidig som PC-versjonen får en ekspansjon.

Den japanske utgiveren Namco Bandai har kunngjort Warhammer: Battle March for Xbox 360 og PC. Versjonen til PC er en ekspansjonspakke for Mark of Chaos, mens versjonen til Xbox 360 inkluderer både Mark of Chaos og ekspansjonsinnholdet. Spillet skal komme på markedet til neste år.

Warhammer: Mark of Chaos

Battle March leverer en ny enspillerkampanje, hvor vi blant annet får møte to nye raser. Disse er mørke alver og gobliner, og det er sannsynligvis de mørke alvene Warhammer-tilhengere har størst forhåpninger til. De eksisterende rasene får også nye enheter. I tillegg loves vi en rekke andre nyheter, samt nye spillmoduser for onlinebasert flerspiller.

Xbox 360-eiere er sannsynligvis interessert i å vite at Warhammer: Mark of Chaos er et sanntidsstrategispill som foregår ett år etter Den Store Krigen, hvor brutale kaos-hærer invaderte Imperiets områder og ødela alt på sin vei. Kaos-styrkene ble nedkjempet, og måtte rygge til de nordlige ødemarkene, men de utgjør fortsatt en betydelig trussel.

I originalkampanjen møtes Imperiet, kaos-styrkene, Skaven og høy-alvene i en episk konflikt. Spillet fokuserer i stor grad på taktikk, og du kan for eksempel ikke bygge nye enheter underveis. Et viktig element er kampmoral, og hvis du virker uovervinnelig i fiendens øyne kan det godt være de stikker av med halen mellom beina.

Siste fra forsiden