Mer Dead Space både i spill og på lerretet

Mer Dead Space både i spill og på lerretet

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Dead Space var et av fjorårets mest kritikerroste spill, og fikk allerede i fjor med seg både tegneserier og animasjonsfilm som utbroderte om de fatale hendelsene i spillet. Nå har Electronic Arts også satt i gang et prosjekt for å lage en Dead Space-spillefilm, ifølge Variety. Filmen skal regisseres av Daniel John Caruso, som tidligere har stått ansvarlig for Disturbia og Eagle Eye. Etter de to filmene å dømme er det kanskje grunn til å tro at vi vil få se Shia LaBeouf i kamp mot blodtørstige Necromorphs.

Variety-artikkelen forteller videre at det jobbes med å finne manusforfatter til filmen, og at et produksjonsstudio trolig ikke vil få ansvaret før i begynnelsen av september. Med andre ord trenger man ikke å stille seg i billettkø helt ennå.

Tidligere har det blitt kjent at EA har satt i gang Universal Pictures med å lage film av både Dante’s Inferno og Army of Two, mens filmatiseringer av Mass Effect og The Sims er under planlegging.

Spekulasjoner om at Dead Space-spillet ville få oppfølgere ser også ut til å være bekreftet om vi skal tro Variety, som skriver at det jobbes med to oppfølgere. Hvorvidt Wii-spillet Dead Space: Extraction teller som ett av dem er uklart, men vi har i hvert fall all grunn til å tro at det kommer minst ett nytt spill til Xbox 360, Playstation 3 og PC. Det har etter det vi vet vært planen helt siden Electronic Arts bestemte seg for å lage en omfattende bakgrunnshistorie til spillet.

Først ut er i alle fall Dead Space: Extraction til Wii, som kommer 1. oktober. Traileren kan du se i toppen av artikkelen.

Kommentarer (5)

Forsiden akkurat nå

Til toppen