Merkverdig strategispill fra Russland

Perimeter 2 offisielt kunngjort

Tidenes særeste sanntidsstrategispill er i ferd med å få en etterfølger.

Sanntidsstrategispillet Perimeter var et godt eksempel på østeuropeisk spillgalskap på sitt beste, og nå er det på vei til å få en ny etterfølger. KDV Games har nemlig kommet med den offisielle kunngjøringen av Perimeter 2: New Earth.

Krigen fortsetter i Perimeter 2.

Perimeter 2: New Earth fortsetter der forgjengeren slapp. Menneskene har forlatt den døende jordkloden og flyktet til den dødelige psykosfæren under ledelse av vise åndevesener. Nå leter de etter en ny klode å bosette seg på.

Som i forgjengeren må du manipulere terrenget for å kunne bygge opp store baser og forsvare dem ved hjelp av gigantiske skjoldgeneratorer, samtidig som du prøver å kvitte deg med eventuelle motstandere.

KDV Games beskriver spillet som et prosjekt for progressive gamere, som ikke er redd for nye opplevelser. Spillet vil introdusere en rekke nye elementer, samt et originalt rollespillsystem og «uvanlige» metoder for historiefortelling.

Mer informasjon om denne PC-eksklusive tittelen finner du på spillets offisielle nettsted. Det er ikke klart hvem som skal gi spillet ut i vesten enda.

Siste fra forsiden