Metal Gear Acid med flerspiller

Computer and Video Games forteller at den europeiske versjonen av Metal Gear Acid vil få en flerspillerkomponent.

Metal Gear Acid er et snikespill for Sony PSP. Handlingen foregår i 2016, og følger Solid Snake på oppdrag for å redde den amerikanske presidenten. Flyet hans har blitt kapret, og terroristene krever å få klørne i noe de kaller Pythagoras. Dette befinner seg i et laboratorium på Lobito Island, ei mystisk øy utenfor den sørlige delen av Afrika. Dette laboratoriet må selvfølgelig infiltreres, og den rette mannen for jobben er Solid Snake.

Metal Gear Acid er et snikespill, men spillmekanismene er ikke helt som i de andre Metal Gear-spillene. Dette er nemlig et turbasert strategispill hvor du må benytte deg av en rekke ulike spillkort for å få Snake til å gjøre ting. Disse kortene lar ham for eksempel bevege seg, skyte våpen, kaste granater og lære seg nye egenskaper. Som vanlig med spill i denne serien vil Metal Gear Acid inneholde en involverende historie.

Spillet har, som mange vet, allerede blitt lansert i Japan. Når vi europeere får se spillet er ikke helt klart enda, men vi må i det minste vente til konsollen det kjører på blir lansert i vår del av verden. I mellomtiden kan vi glede oss over at vår versjon (og den amerikanske) får et ekstra tillegg i form av mulighet for at to spillere kan spille mot hverandre over trådløst nettverk.

Flerspillerdelen foregår i det virtuelle treningsuniverset, og lar to agenter kjempe mot hverandre ved hjelp av de spillkortene og egenskapene de har skaffet seg i enspillerdelen. Seier vil bli belønnet med penger, og disse kan spillerne bruke til å kjøpe nye spillkort, som så kan brukes både i enspiller og flerspiller.

Siste fra forsiden