Metal Gear og interaktive tegneserier

Konami har fortalt litt om Metal Gear Ac!d 2, og har i tillegg røpet at de jobber med to interaktive multimediaprosjekter til PSP.

Konami har nylig avholdt et arrangement, hvor de blant annet fortalte om en haug kommende spill, deriblant to nye Metal Gear-titler til PSP. Det første var kjent fra tidligere, og er en etterfølger til Metal Gear Ac!d. Denne etterfølgeren kommer med enda flere spillkort (totalt over 500), et helt nytt kontrollsystem som tillater mer intuitiv kontroll over Snake, sterkt forbedret grafikk og et unikt nytt 3D kamerasystem.

I Metal Gear Ac!d 2 er Snake tatt til fange av en mann som hevder at han er fra FBI, og som får overbevist Snake om å infiltrere et topphemmelig forskningsbygg. Dette viser seg imidlertid å være en intrikat felle satt opp av den amerikanske hæren og den kvinnelige agenten Venus, som er ansvarlig for en tredjegenerasjons Metal Gear-system. Nå må Snake sette en stopper for prosjektet.

Metal Gear Ac!d 2 skal etter planen lanseres i løpet av årets andre kvartal, men er ikke det eneste Metal Gear-produktet som kommer til PSP. Det andre er kjent under arbeidstittelen Metal Gear Solid Digital Comic, og er en interaktiv tegneserie med lydeffekter, animasjoner og musikk. Leserne kan fritt zoome inn og ut av bildene, og sjekke spesifikke områder.

Et lignende prosjekt er The Silent Hill Experience (også dette en arbeidstittel), som er en multimediapakke med digitale tegneserier, musikk (20 melodier fra tidligere spill i serien) og interaktive elementer, som også kommer med et intervju av skaperne av den nye Silent Hill-filmen og andre personer involvert i spillene. Dessuten inneholder pakken tegneseriene i Dying Inside-serien.

Siste fra forsiden