Metal Gear Solid Delta: Snake Eater

Metal Gear Solid: Snake Eater-nyversjonen er bekreftet

I tillegg kommer den opprinnelige trilogien til PlayStation 5.

Ryktene om et samarbeid mellom Sony og Konami viste seg å stemme. Under onsdagens PlayStation Showcase dukket nemlig nyversjonen av Metal Gear Solid 3: Snake Eater opp.

Snaaaaaaaaake.
Konami

Spillet – som går under trekantnavnet Metal Gear Solid Δ: Snake Eater – har ikke fått noen slippdato, men skal komme til PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S.

Traileren, som du kan se over, viser en lang intro med diverse skapninger i en jungel. Til slutt ender vi opp ved en kjent skikkelse – selveste Snake.

Konami forteller at historien og verdenen fra originalspillet beholdes, med moderne grafikk og 3D-lyd.

– Vi gjenskaper Metal Gear Solid 3: Snake Eater – et av de mest folkekjære innslagene i Metal Gear-serien, som avslører opprinnelseshistorien til Snake – som Metal Gear Solid Δ: Snake Eater. Vi jobber hardt for at Metal Gear Solid Δ: Snake Eater skal bli en trofast gjenskaping av den originale historien og spilldesignet, samtidig som vi forbedrer spillingen med et nydelig utseende og en sømløs spilleropplevelse, skriver Konami på sine nettsider.

Ved siden av nyversjonen fortalte Konami at den opprinnelige Metal Gear Solid-trilogien er på vei til PlayStation. Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2 og Metal Gear Solid 3 slippes en gang til høsten.

Les alle nyhetene om spillene som vises i sommer »

Siste fra forsiden