Metal Slug-pakke til PSP

SNK har kunngjort at de vil lansere seks Metal Slug-spill i en pakke, for Sony PSP.

De fleste kjenner nok på en eller annen måte til Metal Slug-serien, men for de uinnvidde kan vi fortelle at det er todimensjonale actionspill hvor du kontrollerer en soldat (sett fra siden) gjennom en serie plattformaktige brett, fulle av skyteglade fiender. Underveis kan du ta i bruk diverse kjøretøy og våpen, og spillene kommer med mengder av humor og heftig action.

Metal Slug ble først lansert i arkadehallene, i april 1996. Det er med andre ord ganske nøyaktig ti år (pluss noen dager) siden serien debuterte, og dette har selvsagt SNK besluttet seg for å feire - noe som kommer eiere av Sony PSP til gode. SNK planlegger nemlig å lansere seks Metal Slug-spill på en UMD, og lanseringen vil finne sted til høsten (i alle fall i USA - vi må kanskje vente litt lenger her til lands).

De aktuelle spillene er Metal Slug, Metal Slug 2, Metal Slug X, Metal Slug 3, Metal Slug 4 og, ikke overraskende, Metal Slug 5. PSP-versjonene skal være perfekte gjengivelser av arkadeversjonene, og kommer med mulighet for at to spillere kan samarbeide over trådløst nettverk.

Siste fra forsiden