Microsoft kunngjør Marvel-MMORPG

På X06 kunngjorde Microsoft at et MMORPG-prosjekt for Xbox 360 og PC hvor vi får oppleve Marvels tegneserieunivers på nært hold.

Microsoft har kunngjort Marvel Universe Online, et massivt flerspillerrollespill for Xbox 360 og PC. Her får vi ta del i tegneserieuniverset fra Marvel, og vi loves en episk spillopplevelse hvor spillere på begge plattformer får spille i samme verden.

Microsoft forteller at de har rettighetene til hele Marvel-universet, og alt som er laget fra Marvels spede begynnelse på førtitallet til nå. Handlingen foregår i nåtiden, men vi får også oppleve figurer, historier og omgivelser fra de tidligste tegneseriene. Microsoft vil også jobbe sammen med Marvel for å sikre at spillet virkelig representerer dagens Marvel-univers.

Marvel har superhelter som Spiderman, X-Men, The Fantastic Four, Hulken og The Avengers i sitt omfattende bibliotek. For å finne ut mer om universet vi får oppleve i det kommende MMORPG-spillet kan du besøke Marvels offisielle nettsted.

Vi har ikke noen detaljer om selve gameplayet enda, men det fortelles at det som skjer i spillet vil reflektere det som skjer og har skjedd i tegneseriene (inkludert ting som bare har blitt nevnt overfladisk i tegneseriene), og at det kan være en mulighet for at hendelser i spillet også vil kunne finne veien til tegneseriene.

Spillet utvikles av Cryptic Studios, som også stod for City of Heroes og City of Villains for PC. Det interessante her er at det ikke er lenge siden de ble saksøkt av Marvel, som ikke var særlig begeistret for at folk kunne bruke sine kreative evner til å lage superhelter som lignet på Marvels superhelter i City of-spillene. Marvel-søksmålet ble imidlertid forkastet i retten, og nå har de to selskapene tilsynelatende blitt gode venner.

Siste fra forsiden