Microsoft sikrer seg Alan Wake

Microsoft har snappet utgivelsesrettighetene til Alan Wake, det svært lovende skrekkeventyret til folkene bak Max Payne.

Alan Wake, fra det finske studioet Remedy, gir deg rollen som romanforfatteren Alan Wake. Alan lider av søvnløshet og har generelt mistet litt av piffen, og for å få orden på livet og skriveriene sine drar han til den lille byen Bright Falls. Byen ser i utgangspunktet ut til å være et riktig så hyggelig lite sted, men det viser seg snart at noe ikke er helt som det skal.

Alan får nemlig grufulle mareritt, og etter hvert oppdager han at ting fra disse marerittene dukker opp også i det virkelige livet hans. Om natten møter han mystiske figurer med onde hensikter, og Alans tilværelse blir til slutt en kamp for å overleve. Spillet beskrives som en tredjeperson psykologisk actionthriller, og tilbyr en massiv, åpen verden som spilleren fritt kan utforske.

Nå har Microsoft gjort et aldri så lite kupp, og skaffet seg utgivelsesrettighetene til Alan Wake. I den forbindelse har de selvsagt avlyst alle planer om en PS3-versjon, men heldigvis kommer PC-versjonen fortsatt ut som planlagt. Den kommer imidlertid dessverre kun for Windows Vista. Mer informasjon om Alan Wake finner du på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden