Misnøye med Left 4 Dead 2

Til nå har over 15 000 Steam-brukere har sagt sin mening om Zombie-oppfølgeren.

I dagene etter Left 4 Dead 2-lanseringen har mange spillere satt seg på bakbena i forhold til det nye prosjektet. Left 4 Dead har blitt anerkjent som et spill hvor oppdateringer og nedlastbart innhold skal være gratis - et løfte Valve har holdt så langt. Men nå ligger hovedkritikken i at selskapet lanserer et nytt spill på rekordtid, uten å slippe tilstrekkelig med tilleggspakker til originalen.

Antall spillere som velger å boikotte det nye spillet ligger nå nærmere 20 000 og øker stadig. Valve er kjent for å gjøre grundig arbeid med sine spill, og en oppfølger til et vellykket prosjekt på så kort tid tiltrekker naturligvis oppmerksomhet. I følge denne gruppen vil lanseringen av en oppfølger splitte L4D-spillerne opp i to grupper og være destruktivt for flerspilleropplevelsen. Gruppen mener helt klart at Left 4 Dead ikke har mottatt støtten og innhold Valve ga uttrykk for å levere.

Det blir noe lysere i Left 4 Dead 2

Boikott av oppfølgere er ikke noe nytt i spillbransjen - Blizzard måtte jobbe hardt for å få Diablo 3 akseptert, etter mye misnøye. Det er gitt at Valve trenger inntekter for å levere gode produkter, men å sette gammel vin på ny flaske er et risikabelt prosjekt. Det virker per i dag ikke som Left 4 Dead 2 tilbyr noe revolusjonerende som fortjener en egen oppfølger, til fordel for en større nedlastbar oppgradering mot betaling. Vi vil bli introdusert for blant annet fem nye kampanjer, dynamisk vær, nærkamp og nye hovedpersoner. Valve har vel å merke til gode å svare på kritikken, men boikottgruppen ser helst at Left 4 Dead 2 kommer som nedlastbart innhold til det eksisterende spillet.

Siste fra forsiden