Mob Enforcer

ValuSoft har akkurat gitt ut en prøveversjon av et førstepersons skytespill som heter Mob Enforcer.

Mob Enforcer foregår på 1920-tallet, som var den amerikanske mafiaens gullalder (den 16. januar 1920 ble det som kjent ulovlig å selge alkoholisert drikke i USA, noe som banet vei for mafiaens framvekst). Dette er et førstepersons skytespill hvor du spiller Jimmy "Machine Gun" DeMora, Al Capone sin viktigste håndlanger. Jobben din består i hovedsak av å bestikke korrupte politimenn og sørge for at irriterende informanter slutter å sladre for godt.

Spillet kommer med ti oppdrag, som lover å inneholde et bredt spekter av de mange ulovlighetene mafiosoene var involvert i, inkludert utpressing, bestikkelse og mord. Spillet kommer med ni autentiske våpen som du må bruke for å stoppe konkurrerende kriminelle og innpåslitne politimenn, og disse inkluderer naturligvis det berømte Thompson-maskingeværet (Tommy Gun).

Prøveversjonen av Mob Enforcer inneholder fullversjonen av spillet, og kan spilles i en time før du blir nødt til å betale for å få spille videre. Installasjonsfilen er på 273 MB og kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden