Mod-konkurranse rundt Savage

Selskapet bak Savage: Battle for Newerth drar i gang en omfattende modifikasjonskonkurranse hvor store penger er å vinne.

Føler du deg kreativ kan du nå kanskje vinne 2000 euro, eller omtrent 17.000 norske kroner. Selskapet bak den kommende strategispill-/skytespill-hybriden Savage: Battle for Newerth åpner nå for at hvem som helst skal kunne utvikle sin egen modifikasjon til spillet. Men penger er ikke nok, selskapet skal også gi vekk hele fem GeForce FX-kort i konkurransen.

Ved å gå inn på konkurransens offisielle nettsted kan du lære mer om det hele. Etter å ha registrert deg vil du kunne laste ned den nødvendige programvaren for å begynne å skape eget innhold. Konkurransen begynner offisielt 1. mars og skal fortsette frem til 31. juli.

Det er Digital Jesters som står bak det ganske unike Savage: Battle for Newerth, det samme selskapet som stod bak den originale tittelen TrackMania. Savage er en blanding av skytespill og strategispill, og er spesielt optimalisert til flerspiller-moro. Spillet forventes lansert i løpet av mars.

Siste fra forsiden