Modern Warfare 2 slaktes av brukerne

Dårlige anmeldelser fra PC-brukerne.

Call of Duty: Modern Warfare 2 er, ikke overraskende, en suksess som mangler sidestykke i antall solgte spill ved lansering. Og det er ikke uten grunn, spillet får nemlig gode anmeldelser jevnt over - vi ga det 8/10.

Men alt er ikke like bra i spillverdenen for tiden - enkelte PC-brukere føler seg snytt for det som skulle være kongen over alle online-førstepersonskytere.

Konsollifisering

Det viser seg at Infinity Ward har valgt å innføre flerspillerdel som minner mer om det som vi finner på konsoller. Ved å fjerne støtten for dedikerte servere, har de også fjernet en av de store fordelene ved å eie spillet til PC. Istedenfor bruker man et system som heter IWNet. Det har derfor dukket opp spørsmål om PC-versjonen egentlig er en portering fra konsollversjonen, hvor Infinity Ware svarte:

– PC-versjonen har ekstra greier som mus-kontroll, in-game teksting og grafikkinnstillinger.

Spillere, foren eder

Siden lanseringen har det smått begynt å ramle inn brukeranmeldelser på spillet hos Amazon, Gamespot og IGN. Og ikke overraskende har mange lagt igjen sin mening, noe som har resultert i heller stusselige brukerscorer. På Amazon for eksempel har spillet en og en halv stjerne av fem.

Stort sett dukker det samme ankepunktet opp på alle tre nettsidene - nettverksdelen er "skadet". En leser hos IGN summerte det opp slik:

– Selv om argumenter om at dette skal være den mest funksjonsrike PC-versjonen i serien, ser det ut som at IW har totalt ødelagt online-delen. Ingen dedikerte servere, begrenset til ni mot ni, ingen modifikasjoner, helsiken - det viser ikke engang ping-tidene!

Tiden vil vise om Activision og Infinity Ward velger å høre på kundene sine, og dermed "fikse" flerspillerdelen.

(Kilde: Newgamenetwork)

Siste fra forsiden