Modverktøy for F.E.A.R.

Vivendi og Monolith har nå lansert modifiseringsverktøy (SDK) for F.E.A.R. I tillegg har de gitt ut serverprogramvare og kunngjort Punkbuster-støtte.

Vivendi forteller at de er fast bestemt på å støtte F.E.A.R. også lenge etter spillets lansering, og det første skrittet på veien tok de i går, da de lanserte modifiseringsverktøy (SDK, eller "Software Development Kit") for spillet. Dette tillater brukere å lage eget innhold, både for enspillerdelen og flerspillerdelen.

I tillegg lanserte de serverprogramvare for Windows og Linux, som kan brukes for å sette opp dedikerte servere for flerspillerdelen av spillet. De har også kunngjort at de har signert en avtale med skaperne av antijukseprogramvaren Punk Buster for å legge dette inn i spillet (og dermed gjøre det vanskeligere for tullinger som jukser i flerspillerkamper).

Til sist fortalte de at de planlegger å lage nye kart og spilltyper i løpet av året som kommer, og at de vil legge til en "votekick"-mulighet, slik at plagsomme spillere kan bli sparket ut. For mer informasjon om F.E.A.R., som fikk karakteren 9 i vår omtale, kan du besøke produktsiden vår eller det offisielle nettstedet. Modifiseringsverktøy og serverprogramvare finner du blant annet her:

Siste fra forsiden