Monkey Island-inspirert eventyr i mars

Om få måneder lanseres Jack Keane, et eventyrlig eventyrspill fra skaperne av Ankh.

Strømmen av interessante eventyrspill som skal lanseres i 2008 vil ingen ende ta. Nå har Kalypso Media kunngjort at de har sikret seg de nordiske utgivelsesrettighetene til Jack Keane, fra Deck 13 og 10tacle Studios.

Humoristiske eventyr i Jack Keane

Jack Keane er en kaptein som har fått i oppdrag å frakte en britisk offiser til en øy nær de britiske koloniene i det indiske hav, hvor et ondsinnet geni hersker over innbyggerne, og legger planer for å ta over verden.

Den britiske offiserens jobb er naturligvis å stoppe ham, men før han får mulighet til å gjøre det, blir han spist opp av et gigantisk uhyre som lever i jungelen. Dermed tror superskurken at stakkars Jack er mannen som er sendt for å ødelegge planene hans, noe som selvfølgelig får konsekvenser.

Jack Keane er et pek-og-klikk-eventyr i tradisjonell LucasArts-stil. Her loves vi massevis av spenning og humor, og kanskje også en liten dose romantikk.

Spillet har allerede blitt lansert i Tyskland, og er i tillegg tilgjengelig (i engelskspråklig form) over nettportalen GamersGate, om du ikke har tid til å vente på butikklanseringen som vil finne sted i mars.

Mer informasjon finner du på spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden