Monolith med nytt prosjekt

Vivendi Universal Games har sendt oss et skjermbilde fra et nytt og foreløpig ikke-navngitt prosjekt fra Monolith.

Det mystiske spillet som ble annonsert sammen med årets E3-lineup til Vivendi, vil bli vist bak lukkede dører under årets E3-messe i Los Angeles, og dette er alt Vivendi ønsker å fortelle i pressemeldingen:

- Dette prosjektet kan beskrives som en blanding av The Matrix og The Ring, en intens kamp-opplevelse, med en rik atmosfære og en spennende historie i førsteperson.

Monolith har tidligere stått bak produksjoner som Tron 2.0, Alien vs. Predator 2 og No One Lives Forever 2, og de jobber med The Matrix Online parallelt med utviklingen av dette mystiske spillet. Nettstedet Computer And Videogames spekulerer i at dette kan være No One Lives Forever 3, uten å egentlig fortelle hvorfor.

Det er å forvente at N.O.L.F. 3 dukker opp før eller siden, men antageligvis ikke som en blanding at The Matrix og The Ring. N.O.L.F.-serien har tross alt bygget på en 60-talls-følelse, og det første skjermbildet virker også for voldelig til å være et N.O.L.F.-spill.

En videosnutt skal etter sigende slippes på tirsdag som kommer, og Gamer.no regner med å kunne gi dere de offisielle detaljene rundt dette prosjektet i løpet neste uke.

Siste fra forsiden