Monsterduo til PSP

Sierra bekrefter nå at Predator og Aliens skal drepe hverandre over en lav sko denne vinteren.

Mot slutten av året kommer det en ny film om kampen mellom Aliens og Predator. Filmen vil også bli spillmatisert på PSP ved tittelen Aliens/Predator (arbeidstittel). Sierra bekrefter dermed spekulasjonene og melder at spillet skal utvikles av Rebellion.

Predator på jakt etter Aliens i kloakken.

– Vi er glade for å kunne jobbe med 20th Century Fox for å levere en engasjerende forlenging av filmen. Her skal to av Hollywoods mest populære og fryktede monstre kjempe mot hverandre, noe som vil gi en gripende spillopplevelse for alle som eier en PSP, sier Al Simone i utgiver Sierra i en pressemelding.

Spillet beskrives som et actioneventyr i tredjeperson, der du styrer Predator i sin jakt på Aliens. Du vil få tilgang på et arsenal av eksotiske våpen og utstyr. Predator har mengder av høyteknologi i sin mini-PC på armen, inkludert varmesyn og usynlighetskamuflasje.

Et æressystem vil hele tiden vurdere spillerens innsats opp mot Predators verdier. Dess høyere opp på æresstigen du kommer dess flere våpen og rustningoppgraderinger blir tilgjengelig. Aliens/Predator støtter også flerspiller, der en annonsert samarbeidsmodus helt sikker vil stå sentralt.

Jakten på Aliens, og et menneske eller to, starter rundt juletider i år.

Siste fra forsiden