Monsterjakt til våren

Slå et slag for masseutryddelse

Blodtørstige spillere kan måle seg mot mektige monstre i neste Monster Hunter.

Monster Hunter-spillene har vært en enorm suksess for Capcom i Japan, men resten av verden har vært noe mindre entusiastiske overfor fenomenet. Capcom gir likevel ikke opp med å gi serien fotfeste i vesten, og skal slippe Monster Hunter Freedom Unite neste år.

Denne skal på lista over utrydningstruede dyrearter.

Monster Hunter går ganske enkelt ut på å jakte på all slags dyr og monstre. Du får bryne deg på alt fra veike små planteetere til gigantiske drager og svevende kjempeblekkspruter. Fra mostrenes levninger kan du sanke materialer som så kan brukes til å lage nye rustninger og våpen, noe som gjør deg i stand til å utfordre enda større beist.

Monster Hunter Freedom Unite til PSP er en frittstående tilleggspakke til Monster Hunter Freedom 2, og har du originalen kan du overføre jegeren din til det nye spillet.

I følge Capcom er dette det største Monster Hunter-spillet hittil og vi loves rundt 400 oppdrag og over 500 timer med spilling. Spillet har også over 1500 forskjellige våpen og 2000 rustninger, så folk med samlemani burde ha nok å henge fingrene i.

Monster Hunter er hovedsakelig fokusert på flerspilling og du kan bruke den trådløse oppkoblingen på PSP-en til å lage jaktlag på opptil fire personer. Dette er langt på vei nødvendig når du skal prøve deg på de virkelig store monstrene.

Selv om du spiller alene trenger du ikke kjempe uten assistanse. Du får en liten monsterkompanjong som følger med deg på reisen og hjelper til med å slåss og sanke ressurser.

Monster Hunter Freedom Unite kommer ut en gang i løpet av våren.

Siste fra forsiden