Morrowind: Bloodmoon er ferdigutviklet

Som alle rollespill-tilhengere vet, kommer det en ny tilleggspakke til Morrowind snart. Det er den andre tilleggspakken som følger i fotsporene til Tribunal, men tar for seg helt nye og forskjellige elementer.

Nå har Bethesda Softworks, utviklerne bak Morrowind, akkurat sendt ut noen ord om at spillet er ferdig utviklet og sendt til trykkeriet for masseproduksjon. Utgivelsesdatoen for Europa er litt uklar, men Bethseda melder at de første kopiene blir sendt ut til butikker i statene første uken i juni.

Bloodmoon kan oppsummeres i tre ord: Snø, varulv og eventyr. Bloodmoon legger til et helt nytt landområde nord for fastlandet Vvardenfell, et land dekket av snø og norsk-lignende skoger. Her er det Nord-rasen som er de innfødte, og kulturen domineres av trehus, bjørnepels og sterk øl. Det Cheng mener, er at området vil flomme over av nye skapninger å drepe, nye oppdrag å fullføre og nye gjenstander å tilegne seg. I tillegg fører Bloodmoon med seg et fryktelig uhyre - varulven. Spillerne kan selv bli varulver hvis de blir smittet. Det kan kureres, men bare hvis du selv ønsker det.

Siste fra forsiden