MotoGP: Ultimate Racing Technology 3

En fersk demo av MotoGP: Ultimate Racing Technology 3 lar deg teste to baner i enspiller og flerspiller.

I MotoGP: Ultimate Racing Technology 3 får du kjøre de heftigste motorsyklene du kan tenke deg. Her går det i hastigheter mennesket aldri var ment for å oppnå, og du slipper naturligvis å bry deg med fartsgrenser og slikt, da det meste av handlingen foregår på lukkede baner. Du får imidlertid ta turen ut på landeveien også, i den nye ”extreme”-modusen.

MotoGP: Ultimate Racing Technology 3 skryter av flere nyvinninger på flerspillersiden, og det mest spennende er utvilsomt kommentatormodusen. Her får en av tilskuerne mulighet til å kommentere det som skjer, slik at vi slipper generiske og forhåndsinnspilte kommentarer. Grafikken vil selvsagt være forbedret, og MotoGP: Ultimate Racing Technology 3 vil dessuten komme med flere andre forbedringer og endringer i forhold til forgjengerne.

Demoen som ble sluppet i går, lar deg teste motorsykkel-simulatoren på to baner. På Le Mans får du kjøre Grand Prix-klassen, mens i Tokyo får du teste en ekstremklassen på natta. Begge banene kan kjøres i to moduser: Quick Time og Time Trial, i tillegg til noen uliker flerspilleralternativer.

MotoGP: Ultimate Racing Technology 3 lanseres på Xbox og PC 2. september.

Siste fra forsiden