Mount & Blade i butikk snart

Paradox sikrer seg etterlengtet rollespill

Det populære rollespillet Mount & Blade får en verdensomspennende lansering i år.

Paradox Interactive har kunngjort at de har sikret seg utgivelsesrettighetene til Mount & Blade, et actionrollespill som har vært under utvikling svært lenge. Spillet skal lanseres i løpet av årets andre kvartal, og kommer kun til PC.

Store og åpne omgivelser

Mount & Blade er et actionrollespill som fokuserer på middelaldersk kamp. Her får du reise ut i en stor og åpen verden, og jakte på banditter, handle varer og ta del i store kriger.

Kampsystemet har fått mye oppmerksomhet så langt, og skal være svært naturlig. Du kan velge mellom en rekke ulike våpen, og kjempe både til fots og på hesteryggen.

– Vi tror Mount & Blade kan bli en sjangerdefinerende tittel, og vi er svært glade for å kunne jobbe med TaleWorlds Entertainment for å bringe spillet til et verdensomspennende publikum, forteller Fredrik Wester fra Paradox.

Det spesielle med utviklingen av Mount & Blade er at utviklerne tidlig la den første betaversjonen ut for salg på nettstedet sitt. Dette har sikret utviklerne to ting, nemlig økonomisk grunnlag for å utvikle drømmespillet sitt, og en hærskare av entusiastiske spilltestere.

– Paradox har fått sin suksess fordi de kjenner markedet sitt og forstår spillerne, og dette er hovedgrunnen til at vi velger å gå i kompaniskap med dem for utgivelsen av spillet, forteller Armagan Yavuz fra tyrkiske Taleworlds. Han fortsetter:

– Vår visjon for Mount & Blade har vært svært ambisiøs, og nå som vi er så nær å fullføre spillet, klarer vi nesten ikke å vente til vi kan invitere spillerne inn i verden vi har laget.

Mer info finner du på spillets nettsted.

Siste fra forsiden