Murder on the Orient Express

Lyst til å teste de små grå sammen med mesterdetektiven Hercule Poirot?

Murder on the Orient Express er et pek-og-klikk eventyr basert på den klassiske Agatha Christie-romanen Mord på Orientekspressen. Som i boken foregår spillet på den tradisjonsrike jernbanestrekningen som bandt Europa og Orienten sammen.

Her stoppes toget av et snøskred i den jugoslaviske fjellheimen, og passasjerene blir dermed kuttet fra omverdenen. Samtidig myrdes en av togets passasjerer mens han sover, og nå er det opp til deg å finne ut hvem som stod for det brutale drapet.

I motsetning til i boken, er det ikke Poirot selv som står i sentrum for etterforskingen. Han blir nemlig sengeliggende etter snøskredet. Du spiller Anoinette Marceau, en ansatt ombord på toget, og nå må du få hjelp av den belgiske superdetektiven for å løse drapsmysteriet.

Spillet kommer blant annet med stemmen til skuespiller David Suchet, som spiller Hercule Poirot i den britiske TV-serien vi kjenner fra fredagskvelder og påskehelger på NRK.

Nå har DreamCatcher lansert en demo av spillet. Denne inneholder en introduksjonsfilm og den tidlige delen av spillet, og er på 292 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden