MX vs. ATV Unleashed til PC og PSP

THQ har kunngjort at de bringer offroadspillet MX vs. ATV Unleashed til PC og PSP. PC-versjonen får blant annet kartredigeringsverktøy og onlinespilling.

MX vs. ATV Unleashed er et offroadspill der du får oppleve en rekke ulike konkurranseformer og massevis av kjøretøy (inkludert ATV-er, motocross-sykler, monstertrucker og merkelig nok også dobbeltdekkerfly). Spillet har moduser som bakkeklatring, korte baneløp og "machine challenges". Mange av spillformene gir deg frihet til å kjøre hvor du vil på de store og åpne miljøene spillet foregår i.

Til nå har MX vs. ATV Unleashed kun vært tilgjengelig for Xbox og PS2, men nå har THQ kunngjort at de jobber med versjoner til PC og PSP. Begge de nye versjonene av dette populære offroadspillet kommer med nye baner, utfordringer og minispill, men det ser ut til å være PC-versjonen som får mest oppmerksomhet av utviklerne i Rainbow Studios.

Denne får blant annet et omfattende kartredigeringsverktøy du kan bruke til å lage egne baner med, samtidig som den også får mulighet for at åtte spillere kan kjempe mot hverandre over nettet. PSP-versjonen får mulighet for trådløs flerspiller for opp til fire spillere samtidig. PC-versjonen får også forbedret grafikk.

Det nye minispillet heter "Big Air Challenge", og kommer med fem unike baner. I tillegg får vi to nye supercross-baner og en "national"-bane. Vi får også syv nye kjøretøy; to motocross-sykler, to ATV-er, to golfbiler og en monstertruck. Lanseringen er satt til tidlig 2006.

Siste fra forsiden