My Horse and Me

Er du glad i hester? Da bør du sjekke demoen av My Horse and Me, et spill som simulerer både hestesport og livet rundt.

My Horse and Me omhandler livet som hesteeier og rytter. Spillet kommer med en rekke ulike spilltyper, inkludert et mesterskapsmodus der du får reise verden rundt med hesten din og ta del i konkurranser. Ved siden av det å ta deg av hesten får du også spille en rekke minispill.

Himmelen ser ut til å være laget av sukkerspinn

I tillegg loves vi mulighet til å se handlingen både fra første- og tredjeperson, og Atari hevder at dette blir det første spillet i sitt slag som kan brukes som et øvingsverktøy for disipliner ryttere møter i det virkelige liv.

My Horse and Me får det Atari hevder er de mest nøyaktige hestemodellene og animasjonene til nå sett i et spill. I tillegg loves vi en givende spillopplevelse i sjarmerende omgivelser.

Nå har Atari gitt ut en demo av My Horse and Me. Installasjonsfilen er på beskjedne 156 MB, og gir spillerne mulighet til å teste ulike deler av fullversjonen (uten at Atari går i detalj om nøyaktig hva demoen inneholder). Om du vil vite mer om spillet før du laster ned, kan du sjekke det offisielle nettstedet.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Siste fra forsiden