Mye nytt for Overlord

Codemasters har kunngjort tre nedlastbare ekstrapakker for Xbox 360-versjonen av Overlord.

I november får du i følge Codemasters sjansen til å være ekstra ond. Da lanserer de nemlig tre nedlastbare pakker for Xbox 360-versjonen av det herlige actionstrategispillet Overlord.

Goliats klinkekule?

Den første av disse heter Raising Hell, og leverer massevis av nytt enspillerinnhold. Her får hvert av spillets fem områder (Mellow Hills, Evernight, Heaven's Peak, Golden Hall og Ruborian Desert) sin egen versjon av helvete, som må overvinnes etter at du har tatt over området.

Ekspansjonspakke nummer to heter Challenge Pack, og leverer syv nye kart for flerspillerkamper over Xbox Live. Her nevnes Capture the Maiden-kartet, hvor målet i grunnen sier seg selv, og Protect Your Power-kartet, hvor spillerne må forsvare tårnet sitt mot horder av fiendeangrep. Denne pakken inkluderer også en ekstra vanskelighetsgrad.

Den siste pakken blir, i motsetning til de to andre, gratis å laste ned. Den heter Split-Screen Multiplayer Pack, og gir oss som navnet tilsier muligheten til å spille med hverandre på samme konsoll. I tillegg introduseres et nytt kooperativt kart som heter Rocky Race.

Codemasters har ikke kunngjort hvor mange Microsoft-poeng du må ut med for å laste ned de to betalpakkene. I følge Eurogamer, vil det nye innholdet også finne veien til PC-versjonen, men ikke før til neste år. Mer om Overlord finner du på spillets nettsted.

Siste fra forsiden