Mye nytt for Red Orchestra

Det heftige krigsspillet Red Orchestra: Ostfront 41-45 har fått en rekke store nyheter.

Red Orchestra: Ostfront 41-45 er et onlinebasert krigsspill som foregår på Østfronten under andre verdenskrig. Spillet har fått mye skryt for sin realisme, og er et av de mest populære Steam-baserte lagspillene på nettet.

Vinterkrig i Red Orchestra

Nå har utviklerne i Tripwire Interactive lansert en omfattende oppgradering for spillet. Her får vi ti nye spillområder, mulighet for at opp til 64 spillere kan kjempe samtidig (tidligere var grensen på 32 spillere), bakgrunnsmusikk og en haug av mindre tillegg og endringer.

Blant de ti nye spillområdene finner vi blant annet et kart hvor et kvartal i byen Leningrad har blitt gjenprodusert så nøyaktig som overhodet mulig, og et kart basert på tidenes største stridsvognslag (12. juli 1943, ved Prokhorovka).

I tillegg får de som har kjøpt Red Orchestra to gratis gjestepass, som de kan gi til venner som vurderer å kjøpe spillet. Et slikt gjestepass lar mottakeren spille gratis i ti dager. Mer informasjon om Red Orchestra: Ostfront 41-45 og de nylanserte oppdateringene kan du finne på spillets nettsted.

Siste fra forsiden