Mye nytt for Trials 2

Snillere mot nye spillere

Det herlige motorsykkelspillet Redlynx Trials 2 Second Edition har fått nok en stor oppdatering.

Tidligere i år falt vi pladask for det vesle motorsykkelspillet Redlynx Trials 2 Second Edition. Det eneste vi klaget over i anmeldelsen var spillets høye vanskelighetsgrad, og manglende innhold for nybegynnere.

Enkelt, men svært moro.

Dette har finske Redlynx allerede gjort litt for å rette på, gjennom en stor oppdatering som de lanserte for en tid tilbake. Nå har de kommet med nok en oppdatering, og denne gjør spillet langt mer nybegynnervennlig.

Her får vi nemlig en helt ny øvingsdel med syv individuelle baner, hver med detaljerte instruksjoner og mulighet til å se banen fullføres av en eksempelfører. Øvingsdelen tar for seg alt fra helt enkle ting til avanserte teknikker.

Oppdateringen inkluderer også to nye baner, en lett og en medium. Dessuten har utviklerne fikset en rekke småfeil og endret litt på brukergrensesnittet. Du vil automatisk få mulighet til å laste ned oppdateringen neste gang du starter spillet.

Demoutgaven av Redlynx Trials 2 Second Edition har også blitt forbedret, så hvis du ikke har testet dette fabelaktige spillet før er det bare å laste ned. Installasjonsfilen er på litt over 120 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Siste fra forsiden