Mye nytt om The Witcher

Utviklerne av det lovende rollespillet The Witcher har nylig gitt ut massevis av informasjon, skjermbilder og filmer fra spillet.

The Witcher er et rollespill som er basert på en sterkt modifisert versjon av BioWare sin Aurora-motor. Spillet er basert på den polske forfatteren Andrzej Sapkowski sine fantasybøker, og utviklerne forteller at fokuset deres er å skape et actionorientert rollespill som er visuelt fantastisk og enkelt å bruke, samtidig som det har en dyp og intrikat historie.

Spillverdenen minner på overflaten om andre typiske fantasyverdener, men utviklerne forteller at den er mye mer "voksen" enn det som er vanlig, og at den er befolket av troverdige personligheter. Verden er ikke sort/hvit med klare skiller mellom ondskap og godhet, og det er ikke slik at folk enten er skikkelig onde eller veldig snille.

Et spennende element er at spillets oppdrag som oftest kan løses på flere forskjellige måter, og at spilleren også får mulighet til å ta valg som påvirker historien. Derfor kommer The Witcher også med en rekke forskjellige avslutninger, og hvilken du får er basert på hva du gjorde underveis.

Nå har utviklerne nylig gjort seg ferdig med en "Witcher-uke", hvor de hver dag har gitt ut nye artikler, (svært lekre) skjermbilder, musikksnutter, filmer og annet stoff om og fra spillet. For å få oversikt over alt det nye materialet bør du besøke spillets offisielle nettsted, som er vel verd et besøk for de som liker rollespill på PC (eller bare liker å sikle over vakre skjermbilder).

Siste fra forsiden