Myst IV: Revelation

Et av årets største eventyrspill er snart klart for utgivelse, og nå er demoen her.

Myst-serien har en enorm tilhengerskare verden over, og spillene i denne serien er noen av de bestselgende PC-spillene gjennom tidene. Nå er det fjerde spillet på vei, og denne gangen er det Ubisoft sitt interne Montreal-studio som står for utviklingen. Disse folkene har tidligere overbevist med Rainbow Six 3, Splinter Cell og Prince of Persia, men kan de lage eventyrspill?

Dette får vi snart svaret på, og for å finne ut mer om spillet kan du besøke det nylanserte nettstedet, som du finner ved å følge lenken under. I tillegg vil den ferske demoen av Myst IV: Revelation forhåpentligvis gi et godt inntrykk av hva vi kan forvente når spillet kommer i salg.

Demoen består av en episode hvor du besøker rommet til Atrus, en sentral karakter i Myst-universet. Han er faren til de onde brødrene Sirrus og Archenar, som har klart å rømme fra bøkene de var fanget i. I det de rømte forsvant også datteren til Atrus, Yeesha, og nå har Atrus bedt deg om å finne henne - noe som kommer til å kreve en reise gjennom fire ulike aldre, fulle av klassiske hjernetrimsoppgaver.

I denne demoen får du imidlertid kun se rommet hvor det hele starter. Den inneholder forøvrig en rekke objekter, en typisk Myst-oppgave og en liten film. Demoen er på 191 MB, og du finner den her:

Siste fra forsiden