Mystisk skytespill på Games Convention

They er et førstepersons skytespill med overnaturlige elementer, som for vises for første gang på årets Games Convention.

PR-byrået IMC har kommet med en pressemelding om They, et førstepersons skytespill for PC og konsoll. I dette science-fiction-spillet må du kjempe mot en mystisk fiende som truer med å ødelegge menneskeheten.

Det første bildet fra They

Spillet kjører på en ny og avansert 3D-motor, og kommer med ødeleggbare miljøer og tung bruk av fysikk. I tillegg loves vi helt nye gameplayelementer, en rekke ulike typer intelligente fiender, et unikt våpensystem og mye mer.

IMC vil av en eller annen grunn ikke fortelle hvilken utvikler det er som står bak They, men de har tydeligvis klokketro på at spillets kvalitet skal imponere journalister, som får mulighet til å teste en spillbar versjon bak lukkede dører på årets Game Convention.

They er et av spillene vår delegasjon på Games Convention skal ta en titt på, og om det er så spennende som IMC lover får du snart lese mye mer om spillet her på Gamer.no. Lanseringen er uansett lagt til 2008/2009, så det er en nok stund til det ferdige spillet dukker opp.

Siste fra forsiden