Mytisk action i Dark Void

Capcom har kunngjort Dark Void, et actionspill hvor kamphandlingene foregår både i lufta og på bakken.

Den japanske utgiveren Capcom har kommet med de første detaljene om Dark Void, et actionspill fra Airtight Games. Spillet skal komme i salg til vinteren neste år, men for øyeblikket har ikke Capcom fortalt noe om hvilke plattformer det lanseres for.

Dark Void beskrives som et nyskapende actionspill som leverer en kombinasjon av luftkamp og action på bakken. Spillet omhandler en for oss ukjent kraft i universet, som er i ferd med å fortære hele verdensrommet.

For millioner av år siden kom undersåtter av denne kraften til jordkloden, hvor de skapte menneskene. Her ble de sett på som guder, og de fikk manipulere menneskeheten helt til enkelte mennesker fikk ekstraordinære krefter. Disse ekstraordinære menneskene klarte å forvise «gudene» til et parallelt univers. Men nå er de på vei tilbake.

Dette er alt vi får vite om Dark Void, men Capcom forteller at de synes det er veldig spennende å samarbeide med Airtight Games om dette spillet, og at de er overbevist om at utviklerens talent vil lede til et godt produkt.

Siste fra forsiden