Fortnite - confrontational emotes

Nå får Fortnite-spillere skru av uhyggelige «emotes»

Epic introduserer ny innstilling.

Epic Games

TLDR

  • Epic introduserer en ny funksjon i Fortnite som lar spillere skru av såkalte «konfronterende emotes».
  • Epic har identifisert fire «emotes» som gjerne brukes for å håne andre spillere, og det er disse man kan velge å ikke se.
  • Selv om noen fans har uttrykt misnøye over endringen, er det snakk om et personlig valg som ikke påvirker andre spillere.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Fortnite er kjent for sine mange, mange «emotes» – forskjellige danser og bevegelser man kan utføre i spillet. Noen av disse kan imidlertid oppleves som konfronterende, erkjenner Epic, og nå kommer en ny innstilling for folk som ikke ønsker å se disse.

Via spillets nettsider introduserte utvikleren valgmuligheten kalt «See Confrontational Emotes». Denne rulles ut som del av tirsdagens Fortnite-oppdatering.

Tiltaket inkluderer følgende fire emotes:

  • Laugh It Up

  • Take the L

  • Whipcrack

  • Make It Plantain

Epic har identifisert disse som problematiske, ettersom de ofte blir brukt i forsøk på å latterliggjøre motspillere man nettopp har eliminert.

Via Social Privacy-menyen kan spillere velge om de vil se de fire fra alle, kun fra venner eller ikke fra noen i det hele tatt. De som velger å skru dem av vil kun se spillere som bruker dem stå stille, og det vil ikke spilles av noe lyd.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Tiltaket følger flere lignende trekk Epic har introdusert for å gjøre Fortnite mer passende for spillere i alle aldre. Sent i fjor bestemte utvikleren at kosmetiske gjenstander som avbildet våpen ikke kunne brukes i enkelte Fortnite-moduser. Tiltaket ble kraftig kritiserte av spillere, som påpekte at Fortnite faktisk er et skytespill, og det endte med at Epic justerte på restriksjonene.

Også denne gangen har fans uttrykt misnøye rundt utviklerens beslutning. Den nye innstillingen er imidlertid et personlig valg som ikke påvirker andre enn spillerne som velger å aktivere den. Den går med andre ord ikke ut over spillere som velger å bruke «konfronterende emotes».

LES OGSÅ: Epic varsler Fortnite-comeback på iOS »

Siste fra forsiden