Nå kommer Super Smash Bros. til Nintendo Switch

Slåsseserien gjør sitt inntog på hybridkonsollen senere i år.

Natt til fredag holdt Nintendo enda en av sine Direct-presentasjoner, denne gangen med fokuset rettet mot kommende Switch- og 3DS-titler. I løpet av sendingen dro utvikleren frem en rekke nyheter, men kanskje den største overraskelsen ble spart helt til slutt:

Kjent fjes.
Nintendo/YouTube

– Det var alt for dagens Nintendo Direct. Eller, faktisk har vi én kunngjøring til, sa Nintendos Yoshiaki Koizumi i beste Columbo-stil. Deretter viste utvikleren frem en liten teaser-trailer for Super Smash Bros. på Nintendo Switch.

Klare for kamp

I den kortfattede videoen løper Splatoon-figurene Inkling Girl og Inkling Boy rundt og skyter hverandre med maling. Kampen blir imidlertid avbrutt av at noen skrur av lyset, og ut av mørket skinner den brennende Super Smash Bros.-logoen.

Ved foten av logoen står flere av de kjente figurene fra den populære slåssespillserien. Her skimtes blant annet Mario, Link, Bowser og Samus før skjermen igjen går i svart. Deretter forteller Nintendo at spillet – som foreløpig bare heter Super Smash Bros. – kommer en gang i 2018.

Spillet markerer seriens inntog på Switch og den første lanseringen siden Super Smash Bros. kom til 3DS og Wii U i 2014. Annet enn det vage lanseringsvinduet og den korte traileren avslørte Nintendo riktignok ingen ting.

Vi må dermed vente litt til på informasjon om spillbare figurer, moduser og annet innhold, men for Smash-fans som har ventet på denne dagen i over ett år er det kanskje godt nok å vite at spillet faktisk er på vei.

Siste fra forsiden