Namco kunngjør Warhammer-strategispill

Namco fortsetter å flørte med PC-folket - nå har de kunngjort et Warhammer-basert sanntidsstrategispill fra folkene bak Armies of Exigo.

Warhammer: Mark of Chaos er et sanntidsstrategispill som foregår i det mildt sagt ugjestmilde Warhammer-universet. Her preges hver dag av blodig krig fra morgen til kveld, og hvite duer skytes og spises til middag (helst rå - røyk tiltrekker orker) med en gang man får øye på dem.

Spillet foregår ett år etter den Store Krigen, hvor brutale Kaos-hærer invaderte Imperiets områder og ødela alt på sin vei. Kaos-styrkene ble nedkjempet, og måtte rygge til de nordlige ødemarkene, men de utgjør fortsatt en betydelig trussel. Det er de heller ikke alene om, og nå møtes fire mektige hærer - imperiet, kaos-styrkene, Skaven og høy-alvene - i en episk konflikt for å skaffe seg makt. Og selvfølgelig vil både orkene, dvergene, vampyrene og goblinene være med på moroa.

Namco lover at vi får et spill sentrert rundt episke kamper (med et mindre fokus på basebygging), med enheter som kan skreddersys fullstendig og en stor mengde spillmoduser og flerspillermuligheter. Namco-sjefen Nobuhiro Kasaharo forteller at den japanske utgiveren føler det som en ære å kunne bringe et såpass stort og heftig strategispill til PC, og at han mener Warhammer-lisensen fortjener det absolutt beste fra sanntidsstrategisjangeren.

Warhammer: Mark of Chaos skal etter planen lanseres sent neste år. Spillet utvikles av Black Hole Entertainment, som sist lot høre fra seg med Armies of Exigo.

Siste fra forsiden