Nancy Drew: The Haunting of Castle Malloy

Det spøker for Frøken Detektiv

Nå kan du teste det nyeste Nancy Drew-spillet, som er en av listetopperne i USA.

Ser man på listene over de bestselgende PC-spillene i USA er det nesten alltid et pek-og-klikk-eventyrspill med Nancy Drew høyt oppe, og denne uken var det bare Spore som solgte bedre enn Frøken Detektivs nyeste spill, The Haunting of Castle Malloy.

Finner du noe spennende her?

Nancy Drew: The Haunting of Castle Malloy foregår i Irland, hvor Nancy Drew drar for å være med på et bryllup. Like før det store øyeblikket forsvinner imidlertid brudgommen, og nå må Nancy finne ut om han har fått kalde føtter, eller om det er noe skummelt på gang.

For å komplisere situasjonen foregår brylluppet i et gammelt slott, som lokalbefolkningen vil ha det til at er hjemsøkt. Nå lurer Nancy på om det beryktede spøkelset kan ha hatt noe med forsvinningen å gjøre.

Nå kan du selv teste Nancy Drew: The Haunting of Castle Malloy, takket være en omfattende demo av spillet. Denne er på cirka 250 MB, men det er ikke klart nøyaktig hvilke mysterier den inneholder.

Bittorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via Bittorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller Utorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Mens du laster ned kan du more deg med et lite minispill som er lagt ut i forbindelse med spillets lansering.

Siste fra forsiden