Napoleon gir seg aldri

Etterfølger til Commander: Europe at War

Svenskene bak det kritikerroste Commander: Europe at War er tilbake med et nytt strategispill.

Svenske Firepower Entertainment fikk mye ros for det strategiske krigsspillet Commander: Europe at War, hvor de tok for seg andre verdenskrig. Nå går de, sammen med The Lordz Game Studio, noen år tilbake i tid, til Napoleonskrigene.

Alle elsker heksagoner.

Commander: Napoleon at War vil tilby det samme friske og relativt enkle turbaserte gameplayet fra originalspillet, men benytte seg av andre mekanismer for troppeforflytting og slag.

Spillet kommer med åtte kampanjer, og det hele starter med Napoleons angrep på Østerrike i 1805, og avsluttes med slaget i Waterloo i 1815.

Du kan ta kontroll over Napoleons hær eller den allierte koalisjonen som klarte å bekjempe den stormannsgale spirrevippen. Spillet kommer med flerspiller over LAN, nettet eller på samme maskin.

Vi loves blant annet et stort spillareal, som dekker hele Europa i detalj, et dynamisk værsystem som skaper gjørme, snø, stormer og mye mer, handelsruter og piratraid, samt festninger og storstilte angrep på disse.

Totalt får vi over tolv ulike typer enheter, inkludert ulike typer infanteri, kavaleri, artilleri, samt en rekke skip. Vi kan også rekruttere historiske kommandanter, som Ney, Blucher og Wellington.

Det er ikke klart når spillet skal lanseres. Forhåpentligvis får det langt bedre distribusjon i vår del av verden enn utgiver Slitherine klarte å få til med Commander: Europe at War.

Siste fra forsiden