NARC og Powerdrome til PC

ZOO Digital kommer til å lansere det brutale actionspillet NARC og det futuristiske racingspillet Powerdrome til PC. I tillegg har de endelig kunngjort PC-versjonen av Sudeki.

ZOO Digital Publishing har nå kunngjort at de vil lansere Xbox-rollespillet Sudeki for PC, slik vi fortalte om for en tid tilbake. Den europeiske lanseringen er satt til 25. mars. Nå har dessuten utgivelseslistene til ZOO Digital Publishing fått to nye tillegg; NARC og Powerdrome.

NARC NARC gir deg rollen som narkotikapoliti i en skitten amerikansk storby hvor menneskeliv ikke er verd særlig mye. Målet er naturligvis å renske gatene for den kriminelle bermen som driver salg og distribusjon av narkotika, men hvordan du vil gjøre dette er opp til deg. Du kan velge å være snill purk og arrestere drittsekkene, eller slem purk og i stedet skyte dem bort fra gata for alltid.

Måten du løser problemene på får imidlertid konsekvenser, og hvis du er for voldelig blir du til slutt sparket ut av politistyrken. Heldigvis for blodtørstige gamere betyr ikke dette slutten på spillet; du kan nemlig ta loven i egne hender og fortsette å kjempe på egenhånd. Om du gjør en god jobb som politi kan du imidlertid se frem til forfremmelse, oppgraderinger og ekstraoppdrag.

En kontroversiell detalj er at om du ønsker en liten ekstrafordel i kampsituasjoner kan du benytte deg av narkotika. Her har du alt fra hasj til LSD og Speed. Speed gir deg raskere reaksjonsevne, mens hasj gjør at tiden beveger seg saktere. Inntak av narkotiske stoffer kan også få uventede resultater, som hallusinasjoner. For mye narkotika fører til problemer, og du kan risikere å kollapse helt (og miste alt utstyret ditt mens du er borte).

Spillet utvikles av VIS (som tidligere har stått bak State of Emergency og Fistful of Boomstick. For å gjøre skuespillet så profesjonelt som mulig har Midway hyret inn kjente skuespillere som Bill Bellamy, Michael Madsen og Ron Perlman. PC-versjonen av Narc vil komme på markedet den første juli i år, i følge ZOO Digital Publishing sitt nettsted.

Powerdrome I dette futuristiske racingspillet settes du i førersetet til rakettaktige, flygende fartøyer som kan nå supersoniske hastigheter. Her er det ikke mye tid til å tenke; gameplayet er lynraskt og banene er krevende. Naturligvis kommer spillet med et eget nitrosystem, slik at du kan kjøre enda raskere om du er flink. Nitroen din bygger seg nemlig opp så lenge du klarer å unngå å krasje, noe som ikke alltid er like lett med tanke på at du deler banen med en rekke sinnssyke motstandere.

Nitroen kan også, merkelig nok, brukes til å reparere fartøyet ditt, og dette trenger du, for spillet kommer med et rimelig avansert skadesystem. I virkeligheten hadde du selvfølgelig blitt flat som ei pannekake om du hadde krasjet inn i en vegg i over tusen kilometer i timen, så vi skal være forsiktige med å bruke ordet "realistisk", men de ulike skadene du påfører fartøyet ditt vil i alle fall påvirke ytelsen på rimelig logiske måter.

Powerdrome er en nyversjon av det klassiske 16-bitspillet ved samme navn, og har allerede blitt lansert til konsoll i ulike deler av verden. Spillet ble utviklet av Argonaut Software, og nå som de er konkurs vet vi ikke hvem det er som jobber med PC-versjonen. Vi regner imidlertid med å få svar på det når denne blir offisielt kunngjort av ZOO Digital Publishing. Utgivelsesdatoen er satt til første juli i år.

Siste fra forsiden