Navn på neste Settlers-spill offentliggjort

I dag kunngjorte Ubisoft navnet på det femte Settlers-spillet. The Settlers: Heritage of Kings tar steget over i full 3D.

Det er utviklerstudiet Blue Byte som jobber med det neste spillet i den populære Settlers-serien, men både Ubisoft og utviklerne holder den utfyllende informasjonen om spillet tett til brystet frem mot E3 neste uke. Det eneste vi kan se ut i fra skjermbildene, er at det nye Settlers-spillet tar steget over i full 3D, og de første skjermbildene viser relativt imponerende grafikk. Det de også viser er at serien tar ett skritt bort fra det sukkersøte preget de to forrige spillene hadde, til et mer realistisk og middelaldersk preg.

Blue Byte har tidligere fortalt at de ønsker å tilby spilleren en original spillopplevlse, og at de ønsker å ta Settlers-franchisen i en ny retning samtidig som de beholder seriens essens. Det eneste som er kjent om spillets historie er at kongeriket ditt har blitt overtatt av en blodtørstig tyrann, og at du nå må ta det tilbake. The Settlers: Heritage of Kings skal etter planen komme ut mot slutten av året.

For mer informasjon bør du holde et øye med Gamer.no i tiden fremover. Spillet har for øyeblikket en planlagt lansering før jul i år. Her er en bråte ferske skjermbilder:

Siste fra forsiden