Nazister i det Hvite Hus

I Fall of Liberty, fra skaperne av Call of Duty: Finest Hour, har nazistene vunnet andre verdenskrig.

Codemasters har akkurat kunngjort at de vil gi ut Fall of Liberty, fra Spark Unlimited. Fall of Liberty er et førstepersons skytespill til Xbox 360, PS3 og PC, hvor andre verdenskrig ikke endte slik historiebøkene forteller. I stedet ble de allierte banket grundig opp, og etter at nazistene fikk kontroll over Europa utviklet de et nytt supervåpen som de nå bruker i en invasjon av USA.

Amerikanerne er i ferd med å tape alt, og nazistene planlegger å slippe en atombombe på Manhattan for å vise hva som skjer med folk som ikke er enig i deres politikk. Det de imidlertid ikke hadde regnet med var deg - du har sannsynligvis spilt nok førstepersons skytespill til å vite nøyaktig hvordan du skal hamle opp med slike folk, så nå er det på tide å bli med i motstandsbevegelsen og vise nazistene hvem som er sjef.

Codemasters lover at Fall of Liberty vil levere en intens og filmatisk opplevelse i en kraftfull og realistisk oppbygd alternativ historie. Gameplayet skal bli både eksplosivt og actionfylt, og handlingen (som foregår på femtitallet) vil finne sted i og rundt en rekke berømte steder. Etter at nazistene har gjort sitt ser imidlertid ikke alle stedene ut som de gjør i virkeligheten.

Craig Allen fra Spark Unlimited forteller at studioet er glade for å kunne levere noe annet enn det typiske andre verdenskrig-scenariet. Fall of Liberty skal etter planen komme i salg i løpet av fjerde kvartal neste år. Codemasters forteller at mer informasjon snart blir å finne på nettstedet deres (men i skrivende stund er det fortsatt tomt der).

Siste fra forsiden