Nedlastbar moro for 360 og PC

Valve har kunngjort at PC-versjonen av actionspillet Roboblitz lanseres over Steam, mens Namco Bandai har lansert Dig Dug på Xbox Live Arcade.

Noen tror at dagens spill er mer voldelige enn spillene på åttitallet. Det er feil. Ta Dig Dug, for eksempel. Her må du kontrollere en liten fyr som graver seg gjennom en serie brett fulle av søte, patruljerende dyr, som han kan drepe ved hjelp av sykkelpumpen sin. Ved å pumpe dem fulle av luft vil de til slutt eksplodere, noe som egentlig er ekstremt brutalt når man tenker på det.

Nå er Dig Dug tilgjengelig på Xbox Live Arcade, slik at det kan inspirere en ny generasjon ungdom til å drive dyreplaging på det groveste. Xbox 360-versjonen er så godt som identisk med originalen, men kommer med onlinebaserte poengtavler, 12 "achievements" og høydefinisjonsgrafikk. Du må ut med 400 Microsoft-poeng for å låse opp fullversjonen, men som vanlig får vi også en gratis prøveversjon.

Det Unreal 3-baserte actionspillet Roboblitz er også planlagt utgitt til Xbox Live Arcade, men nå er det i tillegg klart at det vil lanseres over Valve sitt Steam-nettsted, slik at det kan kjøpes av PC-eiere verden over. Spillet er et fysikkdrevet actionspill fullstappet av sinnrike innretninger, våpen og brett. Handlingen foregår over syv distinkte miljøer og 19 individuelle brett.

Lanseringen vil finne sted i de kommende uken (det er uklart om Live Arcade-versjonen kommer samtidig med Steam-versjonen), og prisen PC-eiere må ut med for å ta del i moroa er 15 amerikanske dollar (altså cirka 101 kroner). Mer info finner du på spillets nettsted.

Siste fra forsiden