Neste Hitman skal by på flere mordmuligheter

Sony dro sløret av nytt Hitman-spill i natt.

Square Enix

Et lite stykke ut i Sonys E3-konferanse natt til tirsdag ble det vist en trailer fra et nytt Hitman-spill – rett og slett bare kalt Hitman.

Det neste innslaget i serien om den hårløse snikmorderen skal by på langt større valgfrihet enn vi har sett tidligere, ifølge utvikler Io-Interactive.

Valget er ditt

I traileren fikk vi se vår hårløse venn på løpetur gjennom en snødekt skog, mens det hele tiden ble klippet til og fra dresskledde personer som litt senere viste seg å ikke uventet være mål for Agent 47 og hans snikmorderbedrift, The Agency.

Agent 47 er i toppform før det neste Hitman-spillet kommer i desember.

I en pressemelding skriver Io-Interactive at Hitman vil la spillerne ta ut høyprofilerte mål i eksotiske omgivelser fra hele verden, og drar fram Paris, Italias kyst og markedet i Marrakesh som eksempler.

– Du får kraften og intelligensen til Agent 47 i dine hender, og det er opp til deg om du vil bruke brutale metoder, eller orkestrere et mesterstykke innen snikmord, sier Christian Elverdam, kreativ direktør i Io-Interactive.

Spillmekanikkene fokuserer som vanlig på å ta ut mål, men i neste Hitman-utgave får vi langt større plass å boltre oss på, og vi skal ifølge pressemeldingen få full frihet til å angripe utfordringene som vi vil.

Utvides fortløpende

Hitman kommer etter planen ut 8. desember, og skal utvikles videre over tid. Man får imidlertid tilgang til alt senere innhold etter å ha kjøpt spillet, uten ekstra kostnader.

Det nye innholdet skal ifølge pressemeldingen utvikles i samsvar med hva spillerne ønsker av områder, oppdrag og mål.

Spillet kommer til PlayStation 4, Xbox One og Windows, og vil få digital utgivelse før eventuelle fysiske kopier. Se annonseringstraileren i videovinduet under:

Les også
Anmeldelse: Hitman

Siste fra forsiden