Nettsted og ny trailer til San Andreas

Det offisielle nettstedet til Grand Theft Auto: San Andreas er endelig åpnet for publikum, og Rockstar har samtidig løftet sløret av en ny by ved navn San Fierro.

San Fierro blir på mange måter en parodi på San Francisco, og en av tre store urbane bydeler i Grand Theft Auto: San Andreas. Innbyggere i San Francisco kan more seg med kjente landemerker med nye morsomme navn. På nettstedet kan lese detaljer rundt dette, og det andre området Rockstar har løftet sløret av tidligere; Los Santos, som på sin side parodierer Los Angeles.

Grand Theft Auto: San Andreas kan komme til å redefinere GTA-serien, og revolusjonere det åpne og frie gameplayet serien er kjent for. Det meste av handlingen vil foregå i den virtuelle staten San Andreas, som er en slags blanding av San Fransisco (San Fierro), Las Vegas (Las Venturas) og Los Angeles (Los Santos). Spillets hovedperson Carl Johnson må spise for å overleve, og at han må besøke treningsstudioer og lignende for at ikke all den usunne maten skal legge seg i tykke fettlag på magen.

Spillmotoren bak GTA: San Andreas skal etter sigende takle en synsrekkevidde seks ganger lengre enn i de tidligere spillene, noe som utvilsomt vil gjøre bybildet langt mer autentisk. Det er også mulig å benytte seg av skygger for å skjule seg, slik som i spill som Thief og Splinter Cell.

Rockstar har også lansert hjemmesiden til Grand Theft Auto Advance, en GBA-versjon av GTA som lanseres omtrent samtidig som Grand Theft Auto: San Andreas. San Andreas vil lanseres 29. oktober her til lands. En PC-versjon er bekreftet, men blir ikke lansert før neste sommer.

Siste fra forsiden