Nettsteder til Black & White 2 og F.E.A.R lansert

Nå er det vel snart på tide å leke litt Gud igjen, og skumle skytespill går aldri av moten. To svært så forventningsfylte titler har fått egne nettsteder.

Den lenge etterlengtede oppfølgeren til gudesimulatoren Black & White begynner å nærme seg. Lionhead Studios lover et større og dypere spill der du har mange flere muligheter enn før og blir mindre avhengig av å pusle med små oppgaver som å hente mat til befolkningen din. Nå blir det de større ting som teller: livet til dine trofaste undersåtter, for eksempel.

Lionhead har nylig pusset en del på det offisielle nettstedet for Black & White 2. De har lagt ut en del utdypende informasjon om forskjellige funksjoner, noen ferske skjermbilder og oppdateringer om hvordan det står til med utviklingen av Black & White 2.

Et annet spill som har fått nytt nettsted er førstepersonskyteren F.E.A.R fra Vivendi. I F.E.A.R. spiller du du en soldat i en gruppe elitesoldater hvis jobb er å oppsøke og etterforske paranormale fenomener. Ting blir fort svært så paranormale, og før du vet ordet av det har du både soldater som angriper deg uten noen god grunn, merkelige hallusinasjoner og verdens skumleste lille jente på nakken.

Som et førstepersons skytespill med elementer av taktikk, sniking og horror har F.E.A.R tatt de beste elementene fra mange forskjellige spill og satt dem sammen til et eget produkt. Utviklerne har ikke spart på effektene, og spillet ser svært så lovende ut. Det offisielle nettstedet har litt informasjon om spillet, en trailer og noen bilder i tillegg til nyhetssaker om spillet.

Black & White har ikke fått noen offisiell utgivelsesdato ennå, mens F.E.A.R ventes i løpet av andre kvartal av 2005. For mer informasjon om F.E.A.R. anbefaler vi en titt på vår sniktitt, etter en relativ fersk presentasjon i Paris. Her er noen nye skjermbilder fra Black & White 2:

Siste fra forsiden