Nexus: The Jupiter Incident

Selv mener Mithis Games at Nexus: The Jupiter Incident er ulikt alt annet på markedet. Nå kan du prøve dette taktiske romstrategispillet for å sjekke hvordan gameplayet arter seg.

Nexus: The Jupiter Incident beskrives som en taktisk flåtesimulator, som foregår i et science-fiction univers hvor gigantiske megakorporasjoner kjemper om makten. Du kan selv velge hvor detaljert du vil gå til verks, og om du ønsker det kan du styre absolutt alt av detaljer. Naturligvis kan du også få datamaskinen til å bestemme over alle småtingene og selv konsentrere deg om selve kampsituasjonene. På den måten kan spillet nytes både av "hardcore" strategispillere og litt mer normale gamere.

Den nylanserte demoen kommer med ett oppdrag, som kan spilles på tre ulike vanskelighetsgrader. Du får noen skip til disposisjon, og må bruke disse til å forsvare en romstasjon samtidig som du må prøve å snike deg gjennom fiendens linjer for å få forsterkninger. Du rådes til å holde øye med alt av kommunikasjon, for her slenges du rett inn i kampens hete og kan ikke regne med å få lang tid på å skaffe deg et overblikk over situasjonen.

Demoen er på 113 MB, og du finner den her:

Siste fra forsiden