NHL 07

Lyst til å spille ishockey i helga? Her er en gigantisk demo av ishockeyspillet NHL 07.

Liker du ishockey, er kanskje NHL 07 spillet for deg. Her kan du spille ishockeystjerne på banen og manager på sidelinjen, og EA Sports skryter blant annet av at du virkelig får føle deg som en del av teamet, takket være et nytt pasningssystem som tillater deg å implementere realistisk lagtaktikk.

Electronic Arts forteller også at spillerne nå oppfører seg som de ekte spillerne de er modellert etter, og at spillet kommer med seks ulike spillertyper (inkludert "danglers", "playmakers", "snipers" og "power forwards"). Dessuten skryter EA av et nytt kontrollsystem som kalles "skill stick", hvor spillerne kan bruke begge stikkene på en gamepad for å kontrollere ishockeyspilleren sin på en intuitiv måte.

EA Sports har nå lansert en demo av PC-versjonen. Denne er på hele 1800 MB, og mye av grunnen til at den tar så enormt med plass ser ut til å være at EA har inkludert fullstendig kommentering av kampene på engelsk, tsjekkisk og svensk. Demoen inneholder tre lag (Philadelphia Flyers fra USA, HC Sparta Prague fra Tsjekkia og Modo Hockey fra Sverige), og kampene varer i fem minutter.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden