Nice Tech kunngjør Carnage

Carnage er et flerspillerbasert actionspill hvor spillerne får kontroll over tungt bevæpnede biler.

Britiske Nice Tech har nylig kunngjort Carnage, et flerspillerbasert actionspill hvor spillerne får sette seg bak rattet på en haug av tungt bevæpnede biler, og så sprenge hverandre i luften. Utviklerne skryter av svært avansert fysikk som blant annet sørger for at kollisjonene mellom bilene blir som de skal, samt store og interaktive spillområder og et heftig og raskt gameplay.

Carnage kommer til Xbox 360 og PC, og skal visstnok støtte hundretusener av spillere i samme verden samtidig. Kampene finner sted på enorme arenaer, og det hele foregår selvsagt i fremtiden (slik at utviklerne har fått mulighet til å trekke det gode, gamle "fremtidens ekstremsport"-kortet).

Gameplayet er fokusert rundt det klassiske "death match"-konseptet, men kommer også med mulighet for at spillere kan samarbeide. Dessuten kan de skreddersy kjøretøyene sine, både ved hjelp av rustninger, våpen og andre komponenter, noe som burde lede til at smarte lag spesialiserer spillerne sine slik at alle får unike oppgaver.

Ellers loves vi blant annet et system som lagrer statistikken vår på de sentrale serverne, og gir belønninger når vi stiger i rang. Spillet ser ut til å bli ferdigutviklet til neste år, men har så vidt vi kan se ikke fått en utgivelsesavtale enda.

Siste fra forsiden