Night of the Raven lagt på is?

Dårlige nyheter for rollespillelskere; den engelske versjonen av den kritikerroste Gothic II-ekspansjonspakken Night of the Raven ser ut til å være lagt på is.

På det offisielle Gothic II-forumet dukket det tidligere opp en bedrøvelig melding fra en av moderatorene. Han forteller:

- Dårlige nyheter angående ekspansjonspakken. Jeg har spurt Plex (Marc S. Olbertz, Community Manager hos JoWood - jour. anm) om det kommer en engelsk versjon av Nacht des Raben, og han sa at det var et veldig vanskelig spørsmål. Det er mange indre politiske problemer, og det er usikkert om den noensinne kommer på markedet. Det er ikke opp til JoWood, og Atari svarer ikke på henvendelser om dette. Det ser ut som at ekspansjonspakken er midlertidig lagt på is eller har blitt kansellert.

Dette er triste nyheter for tilhengere av Gothic-spillene. Problemet er nok antakelig at de ikke har solgt så veldig godt utenfor Tyskland, og at det dermed er risikabelt for å gi ut en engelskspråklig ekspansjonspakke. I alle tilfeller er det mange som blir skuffet over denne nyheten, spesielt med tanke på den gode kritikken Night of the Raven har fått i tysktalende land.

Siste fra forsiden