Ninja – Mixer

Ninja gir seg på Twitch

Verdens største streamer blir nå eksklusivt å finne på den konkurrerende strømmetjenesten Mixer.

Ninja

Siden han slo seg opp sammen med Fortnites vei til storhet, har Tyler «Ninja» Blevins lenge vært en av de største navnene innenfor spillbransjen, med rekordstore seer- og følgertall på strømmetjenesten Twitch. Dette kommer nå til å endre seg, for torsdag kveld ble det klart at Ninja forlater Twitch til fordel for en annen strømmetjeneste, Mixer.

Hva den plutselig overgangen skyldes, sies ikke, men det er naturlig å tenke at Mixer, som eies av Microsoft, har inngått en rimelig omfattende avtale med den populære streameren. I mars i fjor ble det rapportert av Ninja tjente omtrent 500 000 dollar i måneden, så det har antagelig kostet Microsoft en pen sum å sikre seg den amerikanske streameren på fulltid.

Fortsatt den samme

I en iscenesatt pressekonferanse Ninja selv har laget og publisert på Twitter (se under), bedyrer Ninja at dette ikke kommer til å endre innholdet hans på noen måte:

– Det en den samme meg, bare en annen plattform. [...] Dette er en god sjanse til å finne tilbake til røttene mine og huske hvorfor jeg forelsket meg i streaming i utgangspunktet.

Dette er ikke første gang Ninja brukes for å trekke seere til nye plattformer:
Han fikk angivelig 1 millioner dollar for å spille Apex Legends tidligere i år »

Siste fra forsiden