Ninja Loves Pirate

Om du er klar for litt retropreget plattform/action-gameplay, kan du laste ned en demo av svenskutviklede Ninja Loves Pirate.

Ninja Loves Pirate (eller Ninja Hjerte Pirate, som det står på logoen) er et plattformspill av den gamle skolen. Her får vi pikselert 2D-grafikk og et gameplay som kunne vært hentet rett fra nittitallet. Handlingen sees fra siden, og følger en pirat og en ninja som har blitt strandet på ei øy.

Det største problemet med denne øya er at den er full av zombier, roboter og gigantiske "sjefer", og disse har av en eller annen grunn lagt våre to helter for hat. Svenske Muskedunder Interactive lover oss et spill med en humoristisk historie, majestetisk musikk og perfekte piksler.

Spillet ble opprinnelig utviklet for en konkurranse på gamedev.net. Den første demoen av spillet vant konkurransen, og ble siden nominert til det beste uavhengige svenskutviklede spillet i 2005. Nå jobber Muskedunder på spreng for å få ferdig fullversjonen.

I den forbindelse har de gitt ut en ny demo av spillet. Denne kommer med en sniktitt på nye fiender, støtte for gamepad, jevnere gameplay og mye mer. Brettene du får oppleve er imidlertid de samme som i den forrige demoen. Installasjonsfilen er på 30 MB.

Siste fra forsiden