Ninjatrening på Steam

Et spill for aspirerende ninjaer

Valve og Sanzaru Games lanserer en ny versjon av Ninja Reflex.

Lyst til å sjekke om du duger som ninja? Nå kan du laste ned Ninja Reflex: Steamworks Edition til PC for en billig penge og sjekke om du har refleksene som trengs for å bli en orientalsk skyggekriger.

Ser du Portal-referansen?

I Ninja Reflex skal du trene deg opp som ninja og bevise at du er verdig til å bære et sort belte i kampsport. Spesielt mye kamp inneholder spillet likevel ikke og din ninjatrening består hovedsakelig av å teste hånd-øye koordinasjon og hurtighet.

Ninja Reflex har over 300 treningsoppdrag fordelt på ulike minispill, som å fange fluer med spisespinner eller duellere med samuraier. Du kan også konkurrere lokalt mot opptil tre andre ninjalærlinger i flerspillerdelen..

Valve har samarbeidet med Ninja Reflex-utvikler Sanzaru Games om lanseringen på Steam og sørget for at det er litt ekstra snacks for Valve-fans i denne utgaven. Det er lagt inn flere små referanser til Portal og Half-Life, men ikke alle er like lette å finne.

Vår anmelder ble ikke spesielt imponert over Ninja Reflex på DS, men Ninja Reflex: Steamworks Edition ligner mer på Wii-utgaven, som vi dessverre ikke har hatt anledning til å teste.

Aspirerende ninjaer kan laste ned Ninja Reflex fra Steam for ca. 50 kroner.

Siste fra forsiden